"Bijahu postojani u nauku apostolskom, u zajedništvu, lomljenju kruha i molitvama." (Dj 2,42)


Totus Tuus kamp za djevojčice u Dramlju PDF Ispis E-mail
Utorak, 23 Kolovoz 2011 17:47

Završila je još jedna dobra pustolovina Totus Tuus kampa za djevojčice. Ovaj put je mjesto radnje bio duhovni centar „Dom Srca Isusova" u Dramlju. Na kampu, koji je trajao od 17. do 21. kolovoza, bilo je 16 djevojčica i 5 voditeljica, djevojaka iz zajednice Totus Tuus.

Svaki kamp do sada bio je po nečemu poseban i drugačiji od onog prethodnog pa tako i ovaj. Uz sve aktivnosti koje smo imali u programu, ovaj put je tu bilo i kupanje! Mnogo pjevanja, igre, kreativnih radionica nije nedostajalo, a budući da je tema ovog kampa bila „ Djeca Fatime" djevojčice su uz pomoć voditeljica pripremile predstavu kroz koju su prikazale život i žrtvu djece kojoj se početkom prošlog stoljeća u Fatimi ukazala Blažena Djevica Marija.

Duhovni dio ovog kampa velikodušno je preuzeo pater Ivan Androić, voditelj duhovnog centra „Dom Srca Isusova", koji je svako slavlje Euharistije obogatio duhovnom porukom u kojoj nas je s mnogo ljubavi potaknuo na veću ljubav prema Gospodinu. Također je pomogao oko pripreme za svetu ispovijed, ispovijedao i vodio klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Cilj svakog kampa pa tako i ovog je svojim životom pomoći mladima, na kojim svijet ostaje, da svoj život grade na Gospodinu, jedinom pravom temelju, da odbace teške zablude koje im ovaj svijet pokušava podvaliti i da budu oni ti po kojima će Gospodin moći ispuniti svoj plan velike ljubavi. Svi zainteresirani za slijedeći kamp mogu se za primanje informacija javiti na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Antonija Bralić